Nega kose tokom zime

Svako godišnje doba zahteva određenu negu kose. Ako vam zima isušuju kožu, isto će se dogoditi i kosi. Niske temperature izazivaju perut, zato bi bilo poželjno da pre hladnih dana pripremite šampon protiv peruti koji će služiti za prevenciju. Ukoliko to ne želite onda u vaš šampon koji inače koristite ubacite 20 kapi eteričnog ulja…

Neke rutine pri održavanju kose mogu biti dugoročna rešenja za postizanje zdrave kose. Gusta, sjajna kosa je cilj mnogih devojaka ali je ponekad teško održati kosu zdravom.

Dvostruka holandska pletenica

Postoji veliki izbor jednostavnih frizura za srednju dužinu kose, jednom kada ih primeniš i naučiš bićeš iznenađena na koliko različitih načina možeš da središ svoju kosu.

Tip kose

islila si da poznaješ svoj tip kose, međutim, deluje tako da ne možeš da pronađeš proizvode za kosu koji ti odgovaraju?

Minival

Tokom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, bilo je gotovo nemoguće pronaći žensku osobu koja nema minival kose ili koja bar jednom nije isprobala ovaj način oblikovanja kose

Prirodna nega kose

Plava, smeđa, crna, ravna ili kovrdžava kosa – svaki tip kose je prelep. Međutim, problem je što na našoj kosi završi dosta preparata i često je izlažemo feniranju, vezivanju, farbanju, tretmanima. Često izlaganje kose hemijskim tretmanima čini kosu slabom, lomljivom i suvom kroz vreme. Kako poboljšati prirodnu teksturu kose? Tekstura kose se obično menja u…

Maturske frizure

Devojkama je pored izbora haljine izuzetno bitna i frizura koja je ukras sama po sebi. Zato smo tu da vam pomognemo, predložimo frizure i ideje koje vam mogu pomoći u izboru.

Ombre tahnika farbanja kose

Jedna od tehnika koje danas žene vole jeste Ombre tehnika farbanja. Ovo je zapravo tehnika posvetljivanja kose, koja je nastala inicijalno u Holivudu. Ova tehnika nikada ne izlazi iz mode, izgleda senzualno i atraktivno i može se eksperimentisati sa svim nijansama.

Nega kose tokom leta

Vreme je kada se svi pripremamo za leto, za tople dane i uživanje na plaži. Tome se izuzetno radujemo ali, isto tako, moramo se pobrinuti za zdravlje naše kože i kose. Svi znamo koliko sunce može oštetiti našu kožu ukoliko je ne negujemo pravilno.

Botoks za kosu

Česta farbanja kose, stilizovanja, feniranje pa čak i jednostavno sušenje kose fenom može dovesti do toga da kosa bude slabija, isušena i da deluje iscrpljeno. Razni preparati pored stilizovanja kose takođe dovode do toga da dlaka brže gubi keratin, kosa se tada lakše lomi i teže ju je oblikovati.