Prirodna nega kose

Plava, smeđa, crna, ravna ili kovrdžava kosa – svaki tip kose je prelep. Međutim, problem je što na našoj kosi završi dosta preparata i često je izlažemo feniranju, vezivanju, farbanju, tretmanima. Često izlaganje kose hemijskim tretmanima čini kosu slabom, lomljivom i suvom kroz vreme. Kako poboljšati prirodnu teksturu kose? Tekstura kose se obično menja u…

Maturske frizure

Devojkama je pored izbora haljine izuzetno bitna i frizura koja je ukras sama po sebi. Zato smo tu da vam pomognemo, predložimo frizure i ideje koje vam mogu pomoći u izboru.

Ombre tahnika farbanja kose

Jedna od tehnika koje danas žene vole jeste Ombre tehnika farbanja. Ovo je zapravo tehnika posvetljivanja kose, koja je nastala inicijalno u Holivudu. Ova tehnika nikada ne izlazi iz mode, izgleda senzualno i atraktivno i može se eksperimentisati sa svim nijansama.

Nega kose tokom leta

Vreme je kada se svi pripremamo za leto, za tople dane i uživanje na plaži. Tome se izuzetno radujemo ali, isto tako, moramo se pobrinuti za zdravlje naše kože i kose. Svi znamo koliko sunce može oštetiti našu kožu ukoliko je ne negujemo pravilno.

Botoks za kosu

Česta farbanja kose, stilizovanja, feniranje pa čak i jednostavno sušenje kose fenom može dovesti do toga da kosa bude slabija, isušena i da deluje iscrpljeno. Razni preparati pored stilizovanja kose takođe dovode do toga da dlaka brže gubi keratin, kosa se tada lakše lomi i teže ju je oblikovati.

Farbanje kose

Prirodna boja kose i ton lica Kada dođe period da želiš promenu, bilo da se radi o boji kose ili o šišanju, treba da se posavetuješ sa svojim frizerom i da zajedno zaključite šta je najbolji izbor. Žene su često sklone promenama, jer, promene prijaju i trebamo se lepo osećati. Zato je česta promena zapravo,…

Sa novom godinom, stižu i novi trendovi. To se odlično uklapa sa našim novogodišnjim rezolucijama. Ako se na vašem spisku novogodišnjih odluka nalazi i nova frizura, ovom je članak za vas. Donosimo vam najveće trendove za 2019 kada su u pitanju boje kose. 1.NOVE NIJANSE SIVE Siva kosa je već neko vreme u modi, i…

Frizure za venčanje za 2018

Uveliko je sezona venčanja i mi kao cenjeni gosti smo jako nervozni kako bismo izgledali nabolje moguće proslavljajujući divan dan sa našom porodicom i prijateljima. Haljine, cipele, nakit i naravno frizura.

Dok koristimo ove poslednje dane miholjskog leta pretvarajući se da jesen već nije uveliko ušla u naše živote, vreme je da se suočimo sa realnošću i prigrlimo kako čari jeseni, tako i trendove za jesen/zimu 2018.

Frizure za venčanje

Pstt….. čujete li to? Svadbena zvona zvone! Venčanje se bliži… Puno je obećanja, nade i najbolje od svega, puno ljubavi u vazduhu. Kako se vreme venčanja bliži tako su osećanja i emocije sve više pojačane.