Sa novom godinom, stižu i novi trendovi. To se odlično uklapa sa našim novogodišnjim rezolucijama. Ako se na vašem spisku novogodišnjih odluka nalazi i nova frizura, ovom je članak za vas. Donosimo vam najveće trendove za 2019 kada su u pitanju boje kose. 1.NOVE NIJANSE SIVE Siva kosa je već neko vreme u modi, i…

Frizure za venčanje za 2018

Uveliko je sezona venčanja i mi kao cenjeni gosti smo jako nervozni kako bismo izgledali nabolje moguće proslavljajujući divan dan sa našom porodicom i prijateljima. Haljine, cipele, nakit i naravno frizura.

Dok koristimo ove poslednje dane miholjskog leta pretvarajući se da jesen već nije uveliko ušla u naše živote, vreme je da se suočimo sa realnošću i prigrlimo kako čari jeseni, tako i trendove za jesen/zimu 2018.

Frizure za venčanje

Pstt….. čujete li to? Svadbena zvona zvone! Venčanje se bliži… Puno je obećanja, nade i najbolje od svega, puno ljubavi u vazduhu. Kako se vreme venčanja bliži tako su osećanja i emocije sve više pojačane.

Frizure koje će ti dobro stajati ukoliko imaš okruglo lice

Ukoliko imaš okruglo lice, nema potrebe da i dalje očajavaš zbog svoje kose! Pronašli smo frizure koje će ti sigurno dobro stajati, samo je potrebno da odabereš onu koja ti se najviše dopada.

sisko-nokti-letnji

Izdvojili smo nekoliko ideja za manikir u skladu sa vodećim trendovima zahvaljujući kojima ćete svoj celokupan izgled dovesti do savršenstva!

Koja letnja boja kose je za tebe sudeći prema tvom znaku u horoskopu?

Sve što nam treba ovog leta je – nova boja kose! Ukoliko nisi sigurna u koju boju da se ofarbaš, pitaj horoskop! Sigurno nećeš pogrešiti.

Inspiracija: Najlepše frizure za venčanja i mature

Ukoliko i same smatrate da je vaša kosa kruna vašeg izgleda u svim, a naročito posebnim prilikama, za vas smo pripremili nekoliko ideja za frizure koje će vas sigurno inspirisati da osmislite svoj savršeni bridal odnosno prom look.

Ukoliko razmišljate o promeni boje, sigurno ste čuli za različite tehnike poput pramenova, ombrea, sombrea, balajaža i sl. Ako vama sve to zvuči isto, varate se i bolje bi bilo da se informišete pre nego što napravite veliku grešku. Izvlačenje pramenova folijom je popularno godinama i podrazumeva posvetljivanje pramenova kose od korena do krajeva i obično…

Olaplex

Olaplex je prava revolucija u kozmetici za kosu, odušak za sve dame koje koriste farbe i na razne načine tretiraju vlasi. Sastoji se iz tri različite formule, koje se koriste u različitim fazama tretiranja kose. Zovu se jednostavno “No.1”, “No.2” i “No.3”. Frizeri prolaze kroz obuku za korišćenje ovih sredstava. Iako je korišćenje već postalo internacionalno,…