Standardne usluge

U svojoj dugogodišnjoj praksi ponosni smo što možemo reći da su pripadnice lepšeg pola uvek odlazile sa osmehom iz naših salona. Uredna frizura sastavni je deo besprekornog stila.

DETALJNIJE

Olaplex

Olaplex nije regenerator koji samo priveremeno daje rešenje. To je jedinstven hemijski sastojak – “zlatna tečnost” kako je zovu, koja ne sadrži silikon, ni ulje, te ako je vaša kosa uništena dugogodišnjim farbanjem, Olaplex će vam omogućiti da joj vratite snagu, sjaj, glatkoću, obnovite prirodnu teksturu.

DETALJNIJE

Revlon

Revlon Professional otkriva lepotu svojstvenu svakoj ženi, naglašavajući one kvalitete koji je čine jedinstvenom, i osnažujući njenu individualnost i ličnu moć.

DETALJNIJE

Tretmani Revlon

Kosu treba negovati – u ponudi imamo tretmane za svaki tip kose masnu, suvu, kao i tretman protiv opadanja kose. Koristimo preparate Revlon Uniq One Hair Treatment kao i BeFabulous koji su savršeni za postizanje sjajne, meke i zdrave kose!

DETALJNIJE

Farcom

U svakom kutku sveta, kao i kod nas, poznati su po prelepim tonovima i odličnim izborom za vašu kosu. Dugotrajna živopisna boja, besprekorna pokrivenost kose, i zaštita – sve u jednom.

DETALJNIJE

Cadiveu

Cadiveu je ono u šta se mi u Šišku uzdamo i preporučujemo za keratinsko ispravljanje kose. Ne oštećuje kosu, dopunjuje njenu strukturu i čini kosu sjajnom i glatkom.

DETALJNIJE

Frizerski salon

"Prijatno i opušteno"

Jelena
Svaki put kada dođem u salon osećam se kao kod svoje kuće, sa svojim drugaricama. Znam da sam u sigurnim rukama i to me čini opuštenom.
Frizerski salon

“Cene su pristupačne.”

Jelica

Uvek sam bila zahtevna kada je u pitanju moja kosa. Šiško mi izlazi u susret kada je u pitanju kvalitet, ali jako mi je važno i što su cene više nego pristupačne.

Frizerski salon

“Prate trendove i nove tretmane.”

Marina

Uvek saznam dobar savet i neku novinu iz sveta lepote koji mogu da primenim na svoju kosu i nokte.

Frizerski salon

“Imaju razumevanja za moje potrebe.”

Tijana
Kada god dođem iz Švedske, najbolje od svega je što uvek mogu da pronađem odgovarajući termin i da se dogovorimo sve što želim.