Zablistajte ove sezone.

Dok koristimo ove poslednje dane miholjskog leta pretvarajući se da jesen već nije uveliko ušla u naše živote, vreme je da se suočimo sa realnošću i prigrlimo kako čari jeseni, tako i trendove za jesen/zimu 2018. Ove jeseni i zime je sve dozvoljeno, ali glavna tema je prirodnost.

Za vas izdvajamo nama omiljenih pet stilova.

Neuredni bob

Teško da je bila sezona godinama unazad u kojoj neki oblik bob frizure nije bio u trendu. To je slučaj i ove jeseni i zime. Moda je na vašoj strani, zanemarujući perfekcionizam savršeno isfeniranog boba i birajući neuredni bob. Bezbrižno uživajte u šetnjama na prohladnom vremenu i hrabro se suočite sa košavom. Vaša frizura neće biti uništena.

Glatka kosa

Ništa ne odiše modernom elegancijom kao savršeno ravna i glatka kosa, a to je još jedan trend nezaobilazan ove sezone. Bilo da izaberete da ovaj look ostavite prirodnim ili ga uzdignete na idući nivo – zalizani mokri look za posebne prilike, neminovno ćete izazvati divljenje i oduzeti dah gde god da se pojavite.

Kratke šiške

Kratke šiške su bile moderne cele godine i ovaj trend se nastavlja. Unoseći vrckavost i dajući detinju energiju kratke šiške i ona koja ih nosi će biti omiljene ove sezone, ulepšavajući tmurne dane svima koje sretnu.

Ravni vrhovi

Ravno sečena kosa je savršena za žene koje ni hladnoća ni vetrovi ne mogu usporiti. Jednostavna za održavanje a tako elegantna, ravno sečena kosa je odličan izbor.

Lob

Ah, taj produženi bob! Ukoliko imate dugu kosu i ne želite mnogo da je skraćujete ali ipak želite da u ovoj prazničnoj sezoni zasijate sa novom frizurom, toplo preporučujemo da se odlučite za lob. Ova frizura vam ostavlja bezbroj opcija za dodatnu stilizaciju, ali i opciju da ostanete verni temi sezone i ostavite je baš kako prirodno i izgleda.