Frizure za venčanje za 2018

Uveliko je sezona venčanja i mi kao cenjeni gosti smo jako nervozni kako bismo izgledali nabolje moguće proslavljajujući divan dan sa našom porodicom i prijateljima. Haljine, cipele, nakit i naravno frizura… sve to mora da se uklopi. Uostalom, uz savršeno oblikovanu kosu možete da kombinujete šta god želite.

Kada pogledamo frizure najbolje inspiracije nam dolaze od poznatih ličnosti. Neke su više tonirane, naravno kako bi bolje uhvatili eleganciju svog duha, dok su druge više na ekstravagantnoj strani da bi stvarno pokazali svoju zabavnu stranu, skrivenu u srcima.

Baš iz ovih razloga napravili smo listu friizura kako biste izgledali elegantno i savršeno proslavljajući najdivniji dan sa svojim prijateljima i porodicom.

Klasična punđa

Ukoliko želite da izgledate klasično, a opet elegantno, onda je pravi izbor za vas klasična punđa. Postoji prednost privlačenja starijim ženama iz razloga što pokazuju svoju zrelost. Klasična punđa je bezvremenska elegancija koja je prikladna za svaku priliku.

Duga pletenica

Ukoliko želite mladalački izgled koji odaje vašu boemsku i veselu stranu ličnosti onda biste se mogli odlučiti za dugu pletenicu. Razmislite o šarmantnom i mladalačkom izgledu odjednom, a opet da ne morate brinuti o kosi koja vam golica vrat. Stil udobnosti i pristojnosti spojen u jednom.

Pravi rez

Ukoliko volite jednostavnu, slatku frizuru i nešto što pokazuje vaš stav prema životu možete da stanete ruku pod ruku sa izgedom Halle Barry. Kosa srednje dužine za talsaima i uvijenih vrhova ostavlja neuredan izgeld koji je seksi i odlično se nosi uz svaku kombinaciju.

Prošireni rez

Ako je srednji valoviti rez za vas prekratak, možete uzeti inspiraciju od prelepe male Kylie Jenner. Stepenasti deo po slojevima na dugoj kosi spada u stil u kome nikada ne možete pogrešiti.

Retro

Savršena odevna kombinacija i puštena kosa idu zajedno jedino kada smatrate da ste pristojno obučeni za specijalnu prilika a kosa vam blista od nege. Zdrav izgled kose koja pada preko ramena i crveni ruž za usne je ono što odgovara ženi punoj samopouzdanja.

Ukoliko želite frizuru za svoj poseban dan pogledajte naše omiljene kraljevske frizure za venčanje.