Sa novom godinom, stižu i novi trendovi. To se odlično uklapa sa našim novogodišnjim rezolucijama. Ako se na vašem spisku novogodišnjih odluka nalazi i nova frizura, ovom je članak za vas. Donosimo vam najveće trendove za 2019 kada su u pitanju boje kose.

1.NOVE NIJANSE SIVE

Siva kosa je već neko vreme u modi, i tu će i ostati i u 2019. godini. Štaviše, toliko je popularna, da više ne postoji samo kao nijansa plave boje, već je L’Oreal naprimer, odao počast ovoj boji i kreirao nekoliko nijansi prave pravcate sive. Mada – nećete pogrešiti ni ako ostanete verni klasičnim sivkastim nijansama plave.

2. SMOKY PINK

Adam Reed je klasifikuje kao odraslu verziju pink boje jer ima nežne i prefinjene podtonove, pa je istovremeno moderna i elegantna. Dodatni poeni ako je kombinujete sivom bojom pri korenovima.

3. BARŠUNASTO BAKARNA KOSA

Bakarna boja nije ništa novo, a baršunasto bakarna je naziv za nijansu koja izgleda bogatije, luksuznije, zahvaljujući većem broju tonova koji grade ovu nijansu.

4. VIŠEBOJNI VRHOVI

Ako je srednji valoviti rez za vas prekratak, možete uzeti inspiraciju od prelepe male Kylie Jenner. Stepenasti deo po slojevima na dugoj kosi spada u stil u kome nikada ne možete pogrešiti.

5. PINTURA

Pintura je tehnika koja će biti hit za sve devojke i žene koje žele da osveže svoje lokne. Ovo je u suštini tehnika izvlačenja pramenova, ali bez dosadnih folija, a sa ogromnim uspehom u naglašavanju lokni. Ono što je fenomenalno kod ove tehnike je da nećete biti uniformisane ukoliko se odlučite za nju jer izgled vaše pinture zavisi od jednistvene kombinacije čvrstoće i oblika vaših lokni

6. LJUBIČASTE NIJANSE

Paleta nijansi koje pristaju jednako dobro i plavušama i tamnokosim devojkama, ljubičasta će biti pravi hit. Brinete će moći da se odluče za tamnije nijanse poput šljive, koje će se odlično uklapati i u balayage. Plavuše će moći da se okrenu laganim lila nijansama koje mogu da posluže i kao prelazne boje na vašem izrastku. Genijalno, zar ne?
Napišite komentar:

*

Vaša email adresa nije vidljiva