Olaplex

Olaplex je prava revolucija u kozmetici za kosu, odušak za sve dame koje koriste farbe i na razne načine tretiraju vlasi.

Sastoji se iz tri različite formule, koje se koriste u različitim fazama tretiranja kose. Zovu se jednostavno “No.1”, “No.2” i “No.3”. Frizeri prolaze kroz obuku za korišćenje ovih sredstava.

Iako je korišćenje već postalo internacionalno, a zbog prilično visoke nabavne cene – ne koristi ga još uvek veliki broj salona.

Žene koje “furaju blond” sada imaju konačno rešenje. Poznato je da je plava – farbana kosa najoštećenija od svih.

Evo zašto koristiti olaplex:

1.Nema više oštećenja kose

Olaplex će vam omogućiti da se farbate bez “straha” da će vam otpasti sva kosa. Ova sjajna formula anulira dejstvo farbe i blanša na vlas.

2.Dugotrajan efekat

Pošto se tretman sastoji iz tri dela pri farbanju kose, olaplex “No.3” koristi se kao trajna maska. Nanosi se maksimalno jednom mesečno.

3.Nema nus pojava i svako može da ga koristi

Ovo je veoma važna stavka jer danas ima puno žena koje su alergične na neke od sastojaka kozmetičkih sredstava. Olaplex ima veoma jak efekat, a blagu formulu.

4.Jednostavan za upotrebu

Iako je obuka za korišćenje neophodna, nije ni najmanje zahtevna. Frizeri su se složili da je ovo neuporedivo najbolje sredstvo za kosu ikada.

5.Opravdana cena

Oni kojima je vrlo stalo do kvaliteta kose i koji mogu da izdvoje dodatni novac za ovakav tretman, potvrdili su ogromno zadovoljstvo ovim proizvodom.

6.Olaplex obnavlja ispucale vlasi

Osim što ćete izbeći nova oštećenja prilikom tretiranja kose, ova formula će vam značajno pomoći i kod obnavljanja već značajno oštećene vlasi.

7.Održava boju u punom sjaju

Bez obzira koliko često perete kosu, osim ako je to dva do tri puta dnevno, ovo sredstvo održavaće vašu boju  svežom. Sjaj može da potraje i duže od mesec dana.

8.Nema štetnih sastojaka

U svom sastavu nema silikon, sulfate, ftalate niti aldehide. Sastojci koji se nalaze u većini kometičkih proizvoda, a prilično su štetni i mogu da iritiraju kožu.

9.Ima veganski pečat

U svetu se veoma ceni “cruelty free” proizvodnja. Milionska udruženja i pristalice su protiv izvođenja eksperimenata nad životinjama. Veganski pečat znači da produkcija ne podrazumeva i ne sadrži ništa životinjskog porekla.

10.Omogućava eksperimentisanje

Ovo je jedan od najprimamljivijih razloga. Možda je konačno došao trenutak da crnke probaju da budu blond i obrnuto, i to sve bez posledica. Olaplex garantuje 0% oštećenja kose pri farbanju.

Izvor: www.pasarella.rs

Napišite komentar:

*

Vaša email adresa nije vidljiva