Posao – Šiško team traži pojačanje!

Pridružite se ŠIŠKO timu.

Potrebni ženski i muški frizeri!

Smatraš da je kosa zaštitni znak svake žene i muškarca? Veliku pažnju posvećuješ nezi i stilizovanju kose, a na ulici ne možeš da ne primetiš frizure koje ljudi nose, razmišljajući šta bi ti promenila/o? Onda si baš ti osoba za nas!

Šiško team traži pojačanje u vidu ženskih i muških frizera (broj izvršilaca 2), sa stalnim radnim odnosom, koji bi radili puno radno vreme u Šiško salonima u Beogradu.

Za ovu poziciju, za pružanje frizerskih usluga, neophodni su znanje i veštine: za muškog frizera – šišanje i pranje kose, brijanje nije obavezno; za ženskog frizera – šišanje, feniranje i kolorizacija.

S obzirom na to da tražimo ozbiljne, ljubazne i profesionalne frizere, radno iskustvo je potrebno!

Šiško saloni nude:
• uslove za rad na vrhunskom nivou,
• motivaciju u vidu povećanja procenata u određenim uslovima, raznih bonusa itd.
• obezbeđenu stalnu edukaciju,
• zagarantovanu i redovnu isplatu,
• platu 35% i 40% + fiksno,
• prijavu na penziono i zdravstveno osiguranje.

Šiško team postoji 8 godina. Od početka poslovanja, vodili smo se idejom da pružimo vrhunsku uslugu mušterijama i maksimalne uslove za zaposlene. U tome smo uspeli i stvorili prepoznatljiv i cenjen brend, u oblasti frizerskih i kozmetičkih usluga. Zato garantujemo veliki broj mušterija, a samim tim i mogućnost odlične zarade! Čekamo te!

Pošalji nam svoj CV na mail posao@sisko.rs, a mi ćemo kontaktirati samo kandidate koji su ušli u uži izbor!

Upoznajmo se!

Potrebna kozmetičarka!

Zaljubljenik si u Nail Art i u društvu uvek imaš najbolje sređene nokte? Tvoja koža je uvek savršeno negovana, a drugaricama često daješ savete u vezi sa depilacijom? Onda si baš ti osoba za nas!

Šiško team traži pojačanje u vidu kozmetičarke (broj izvršilaca 1) koja bi radila puno radno vreme u Šiško salonima u Beogradu.

Za ovu poziciju, za rad u kozmetičkom salonu, neophodni su znanje i veštine: kompletan manikir i pedikir, topla i hladna depilacija, a zahtevamo da kandidatkinja ove usluge dobro poznaje i kvalitetno obavlja.

S obzirom na to da tražimo odgovorne, vredne i poštene kandidatkinje, radno iskustvo je obavezno!

Šiško team postoji 8 godina. Od početka poslovanja, vodili smo se idejom da pružimo vrhunsku uslugu mušterijama i maksimalne uslove za zaposlene. U tome smo uspeli i stvorili prepoznatljiv i cenjen brend, u oblasti frizerskih i kozmetičkih usluga. Zato garantujemo odlične uslove, dosta posla, a samim tim i mogućnost dobre zarade! Čekamo te!

Pošalji nam svoj CV na mail posao@sisko.rs, a mi ćemo kontaktirati samo kandidate koji su ušli u uži izbor!

Upoznajmo se!

Frizerski salon

"Prijatno i opušteno"

Jelena
Svaki put kada dođem u salon osećam se kao kod svoje kuće, sa svojim drugaricama. Znam da sam u sigurnim rukama i to me čini opuštenom.
Frizerski salon

“Cene su pristupačne.”

Jelica

Uvek sam bila zahtevna kada je u pitanju moja kosa. Šiško mi izlazi u susret kada je u pitanju kvalitet, ali jako mi je važno i što su cene više nego pristupačne.

Frizerski salon

“Prate trendove i nove tretmane.”

Marina

Uvek saznam dobar savet i neku novinu iz sveta lepote koji mogu da primenim na svoju kosu i nokte.

Frizerski salon

“Imaju razumevanja za moje potrebe.”

Tijana
Kada god dođem iz Švedske, najbolje od svega je što uvek mogu da pronađem odgovarajući termin i da se dogovorimo sve što želim.

Šišanje

Feniranje

Olaplex

Manikir

Revlon

Muškarci